Hey, vandaag heb ik een best wel persoonlijk artikel voor jullie maar dat leek mij ook wel eens leuk! Ik ga namelijk een brief schrijven aan mijn 20 jarige ik en als ik 20 ben en nog mijn blog heb zal ik ook zeker terugblikken op deze ‘brief’. Laten we maar gewoon beginnen!


Als je dit leest ben je 20 jaar. Op het moment dat ik het schrijf ben ik 13 jaar. Het is dus al 7 jaar geleden dat ik dit schreef en jij bent nu 7 jaar verder. Als je dit leest ben je waarschijnlijk alweer ongeveer 2 jaar geleden afgestudeerd op het VWO en ben je nu bezig met de studie Bedrijfskunde en zit je alweer in je 3e jaar. Hopelijk heb je het er naar je zin. Waarchijnlijk woon je nog thuis maar dan wel alleen met je vader en moeder. Verder ben je lekker veel met vriendinnen aan het doen en het liefst nog met wat vriendinnen die je toen je 13 was had! Verder heb je natuurlijk een webshop, ben je daar mee gestopt? Is het een succes! Ik hoop stiekem wel het laatste. Ook hoop ik voor je dat je knie wat minder pijn doet en je gewoon weer lekker kan sporten. Verder ben je nu denk ik nog wel bezig met het bloggen maar dan wel met misschien wel 1000 volgers! Ja wat kan ik nog meer tegen je zeggen? Ik denk dat je bijna uit huis gaat en een leuk appartementje hebt gevonden misschien al en verder heb je vast wel een leuke baan of je webshop is je ‘baan’ geworden! Ik denk dat ik het hierbij laat en ik ben echt benieuwd hoe het daadwerkelijk is over 7 jaar!


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en tot morgen! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s