Hey, vandaag is best een speciale dag. Ik heb namelijk al 2 jaar mijn blog! Ik heb zegmaar op 11 maart 2015 mijn blog aangemaakt maar 21 maart kwam echt mijn eerste blog online maar ik houd gewoon 11 maart aan! Dat betekent dat ik dus al 2 jaar met mijn grote hobby bezig ben en ik vind het nog steeds super om te doen en ik merk ook wel dat mijn artikelen in de loop der tijd beter zijn geworden! Ik vind het super tof dat (wanneer ik dit schrijf) ik al 125 volgers heb! Dit vind ik zo tof en de artikelen worden altijd zo goed door jullie ontvangen dus thanks daarvoor! β™‘

Dan ga ik dit artikel afsluiten met een vraag! Wat vinden jullie de leukste soort artikelen om op mijn blog te lezen? Laat het weten! xx

 

7 gedachten over “Mijn blog 2 jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s