Hi, sorry dat er maandag en dinsdag geen artikel online is gekomen! Maar ik ga nu wel weer gewoon echt elke dag schrijven! Vandaag is het eigenlijk tijd voor een plog natuurlijk maar ik had zo weinig foto’s dat het mij wel weer leuk leek om een keertje een tag te gaan doen en ik was door Tessa getagd in de pickwich tag. Het houdt in dat je de kaartjes van de thee gaat gebruiken! Daar staan natuurlijk van die vragen op en die ga je dan beantwoorden in deze tag. Nou drink ik niet zo vaak thee dus heb ik de foto’s van de kaartjes van Tessa gebruikt voor deze tag!

Uhm ja het moeilijkst wat ik ooit gedaan heb. Dit vind ik wel best een moeilijke vraag eigenlijk want ja sommige toetsen op school zijn misschien wel moeilijk maar ik denk dat ze meer bedoelen van wat was het moeilijkste om mentaal te doen. En dat weet ik eigenlijk niet zo goed dus ik kan niet echt een antwoord geven.

Ja dit is een beetje een vraag die lastig is te beantwoorden want ik wil iets doen later als beroep wat je niet echt een beroep kan noemen! Maar ik wil wel voor een week weten hoe het is om een eigen bedrijf te hebben want dat wil ik heel graag maar ook zou het tof zijn om een week in een banketbakkerij mee te lopen! En als laatste zou ik ook nog wel willen weten hoe het is om echt het bloggen als baan te hebben!

Dit is best lastig want de eeuw waar we nu in leven is eigenlijk gewoon perfect vanuit mijn ogen maar het lijkt me wel leuk om te weten hoe het was om bijvoorbeeld 100 jaar geleden te leven!

Ik denk ongeveer 25 jaar want dan ben je gewoon nog jong maar wel op een bepaalde leeftijd dat je gewoon een leuk huisje kan hebben en een leuke baan!

Ik ben 2 augustus jarig dus dat is in de zomervakantie en dan ben ik net klaar dus met weer een schooljaar en ik wil graag over! Ook zou ik het leuk vinden om weer wat volgers erbij te hebben! En ook hoop ik dat het gaat lukken om echt elke dag een artikel online te hebben!

Ik zou liever onzichtbaar willen zijn want als je iemands gedachte kan lezen weet je dus alles wat die gene over jou denkt en dat lijkt me gewoon niet zo prettig ofzo dus dan ga ik voor liever onzichtbaar willen zijn, wat soms best handig kan zijn!

Dit was dan alweer de tag! Je kan natuurlijk gewoon deze tag overnemen en dan met je eigen theekaartjes! Tot morgen xx

3 gedachten over “Pickwick tag!

  1. Hey Tara Girl! Superleuk gedaan! Leuke antwoorden yessssss dat is een goede dat zou gaaf zijn om gedachten van mensen te kunnen lezen!😀😀😀 Definitely! Want dan weet je wérkelijk hoe iemand over je denkt ook al dort het pijn maar is wel de reality.
    Hugz and Kisses,
    Miss B.💋

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s