Heei, ik ga vandaag twee crèmes voor jullie reviewen. Ze zijn allebei van L’oreal en ook van dezelfde lijn. Laten we snel beginnen!

crème:

Dit is de crème. Het is niet persé bedoelt als dagcrème, dus deze kan je dus ook ‘s avonds gebruiken. Ik ga niet uitgebreid de ingrediënten doornemen, maar er zitten wel aantal dingen in waarvan ik niet zo blij word (alcohol, siliconen en paraffine). Door die ingrediënten zal ik het niet aanraden als je een gevoelige huid hebt.

De verpakking (doosje + potje) zien er fantastisch uit. Je hebt niet het gevoel dat het goedkoop is, het zit in een gouden potje. Alleen al van het zien van het product word ik helemaal happy.

De crème is best wel dik, verder heeft het een normale textuur. De crème brengt heel fijn aan, ondanks dat hij wat dikker is dan de ‘normale’ crèmes. Ook trekt hij snel in. Maar ondanks dat hij snel intrekt, blijft er wel een vies plakkerig laagje op je gezicht achter. Hier wordt ik zelf niet blij van, als je aan je gezicht zit, plakt het helemaal.

De crème is te koop bij Kruidvat en kost €16,99.

 

Nachtcrème:

Ook is er van dezelfde lijn een nachtcrème. Het is een masker-crème. Ik doe de crème na het douchen altijd op. Je zou hem ook als masker kunnen gebruiken. De crème voedt de huid, kalmeert de huid en laat de huid stralen. Klinkt als de perfecte samenstelling.

Ook deze verpakking ziet er weer mooi uit. Weer een luxe uitstraling (wat het qua prijs eigenlijk ook wel is). Het zit in een blauw potje met een gouden deksel.

Deze crème is nog wat dikker dan de andere crème. Verder ziet het er qua substantie prima uit. Deze trekt wat minder snel in, en ook hier blijft weer een hele lange tijd een plakkerig laagje achter. Dit duurt zeker 6 uur voordat het weg is, en soms voel ik het ‘s ochtends nog wel. Dit vind ik zelf niet fijn, ik vind het vies aanvoelen.

De nachtcrème is dus eigenlijk een beetje hetzelfde als de (dag)crème. Ik zou zelf deze crèmes niet nog een keer kopen. Maar als je er niet zoveel last van hebt als het plakt, dan raad ik hem zeker aan.

Ook de nachtcrème kost €16,99 en is ook te koop bij Kruidvat.

Dit was alweer de review. Zondag 2 april kunnen jullie weer een nieuw artikel van me verwachten. En als je dat te lang vind wachten kan je natuurlijk ook naar mijn blog gaan.

Groetjes Annelot

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s