Hey, het is nu net maart en het begint al wat lekkerder weer te worden! Dit betekent dat de lente eraan komt! Ik heb voor jullie 5 kleding stukken uitgezocht die je echt in je kast moet hebben deze lente!

1. Tuinbroek

037cc1l001_902

Deze leuke tuinbroek van esprit is echt een musthave. Je kan deze tuinbroek echt overal mee combineren! Gewoon een leuk gekleurd t-shirt eronder en je bent al helemaal lente proef! Je kan hem hier kopen.

2. Bomber jacket

5714329505_2_6_2

Ondanks dat het best warm kan zijn in de lente is het vaak wel fijn om in de ochtend nog even een jasje aan te doen. Denk daarbij aan een leuke bomber! Deze bombers heb je echt in heel veel verschillende kleuren en zijn leuk te combineren! Deze van de Bershka kan je hier kopen.

3. Jurkje

037ee1e026_110

Een jurkje is natuurlijk sowieso niet onmisbaar in je kast. Dit leuke jurkje van esprit valt wat ruimeren kan je met bijvoorbeeld leuke witte sneakers combineren! Dit leuke gestreepte jurkje kan je hier kopen.

4. Boyfriend jeans

0190969400_1_1_3

Als het dan ietsje kouder is maar net te warm voor echt een spijkerbroek kan je ook een leuke boyfriend jeans met gaten aandoen! Deze zijn onder andere leuk met witte sneakers maar ook met leuke sandaaltjes! Je kan hem hier vinden.

5. Een simpel shirt

schermafbeelding-2017-03-03-om-08-05-12

Natuurlijk mag een simpel korte mouwen shirt niet ontbreken in jouw kast. Wat dan wel leuk is, is om een leuk kleurtje uit te zoeken zoals dit lichte blauw. Je kan dit heel leuk combineren met een witte broek bijvoorbeeld. Je vind hem hier!

Dit waren dan alweer de 5 musthaves die echt niet in jouw kast mogen ontbreken. Weet jij nog leuke items? Laat ze weten dan helpen we elkaar! Tot morgen.Xx

2 gedachten over “5 kleding musthaves voor de lente!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s