Hi, vandaag is het weer tijd voor een Tara’s week! Ik heb deze week niet super veel foto’s gemaakt dus ik zal proberen om echt goed steeds weer foto’s te maken de komende tijd!

Maandag:

Ik was de foto’s aan het uitzoeken en ik zag dat ik geen foto’s had gemaakt op maandag, het was gewoon een schooldag dus ook niet super bijzonder!

Dinsdag:

IMG_2834.JPG

Ik begon de dinsdag nog even met wat leerwerk want bij Duits werden we die dag overhoord dus ik heb het voordat ik naar school ging nog even doorgenomen.

IMG_2835.JPG

Toen ik thuis kwam heb ik eerst huiswerk gemaakt en daarna ben ik gaan bloggen want er moesten nog wat dingetjes af!

IMG_2836.JPG

En ik eindigde de dinsdag met YouTube, even een moment van rust.

Woensdag:

IMG_2840.JPG

Woensdag heb ik alleen deze foto gemaakt! We werden alweer overhoord bij Duits dus we gingen maar weer even leren en in de middag na school was ik naar de fysio gegaan en verder heb ik niet zoveel gedaan!

Donderdag:

IMG_2852.JPG

Ik en Annelot waren in de middag toen ik dus al thuis was van school aan het appen en hier zie je echt een goede aanbieding bij de kruidvat!

FullSizeRender.jpg

En ik ging een beetje rond kijken voor producten die ik misschien zou kunnen toevoegen aan mijn webshop! Hoe leuk zijn deze?!

Vrijdag:

IMG_2863.JPG

Ik had vrijdag 5/7 les dus ik ging daarvoor nog maar even aan school dus ik heb wat gelezen uit een engels boekje voor een opdracht.

IMG_2865.JPG

In de middag toen ik thuis was heb ik lekker geblogt! Verder heb ik in de avond The Voice gekeken en niet echt veel meer gedaan.

Zaterdag:

FullSizeRender.jpg

Zaterdag heb in de ochtend foto’s gemaakt onderandere van deze prachtige highlither! In de middag gingen we ergens lunchen want mijn opa was jarig!
IMG_2895.JPG

Toen we daar van terugkwamen ben ik achter mijn laptop gekropen en heb ik eerst de foto’s bewerkt voor het artikel en daarna heb ik het artikel geschreven -> klik hier om naar het artikel te gaan! Verder heb ik in de avond lekker wie is de mol gekeken en verder niet echt veel.

Zondag:

IMG_2902.JPG

Ik was van plan om zondag niet heel erg veel te gaan doen, even een beetje rust. Alleen was dit wel anders want ik heb een hoop gedaan!

IMG_2906.JPG

Ik heb het artikel geschreven die voor jullie gisteren online is gekomen! De spaar tips!

IMG_2913.JPG

En ik heb de rest van de dag lekker zitten kijken voor dingen die in de shop kunnen komen. Deze is zo leuk!

Dit was mijn week alweer! Volgende keer zien jullie mijn vakantie week, gewoon thuis maar als het goed is heb ik dan wel lekker veel foto’s! Tot morgen en volgende week bij weer een nieuwe plog! Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s