Hey, ik zag op de blog van Demi creabealounge een heel erg leuke serie namelijk interviews! En ik vond het zo leuk dat ik het ook wil gaan doen wel met andere vragen natuurlijk maar wel interviews! De serie gaat heten -> Talk with the bloggers. En deze serie komt elke vrijdag terug op mijn site.

Wie zoek ik??:

Ik zoek bloggers die al een tijdje bloggen. Het maakt niet uit wat je bereik is of waar je over schrijft want het gaat een beetje om het ontstaan van je blog.

Hoe kan je je aanmelden?:

Je kan je gewoon heel erg simpel aanmelden door mij een mailtje te sturen naar taartjedekorte@gmail.com en dan stuur ik je de vragenlijst door die je gewoon kan beantwoorden en terugmailen en dan kan ik hem weer gaan plaatsen op mijn site! Ik zal ook een mailtje sturen met de datum dat jouw intervieuw online komt! Je kan je ook aanmelden via die contactformulier!

Lijkt dit je leuk? Stuur dan zeker even een mailtje en nog even over de tegenprestatie. Je mag natuurlijk je eigen blog vermelden in het interview! xx

5 gedachten over “Interviews?! |aanmelden!|

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s