Hey, vandaag heb ik een extra artikel voor jullie omdat er afgelopen zondag niets online is gekomen. Ik heb in de adventskalender van afgelopen kerst een body butter gekregen en deze is in de geur ‘strawberry’ (aardbei). Ik heb al 5 body butters van de body shop gehad en ben benieuwd of deze even fijn is!

Kwaliteit:

Als eerste de kwaliteit van de body butter! Ik vind het een goede crème maar over mijn ervaring straks meer. De body butter is wel duur maar het is een goede prijs/kwaliteit verhouding. De body butter kost namelijk 16 euro maar je gaat echt super lang door met zo’n pot want er zit heel veel in en je hebt niet veel nodig. Over de kwaliteit valt dus eigenlijk niets op aan te merken!

img_2669

Mijn ervaring:

Dan mijn ervaringen met de body butter! Ik vind als eerste de verpakking heel leuk want zo zie je gelijk wat de geur is eigenlijk! Wel vind ik de body butter vrij zoet ruiken en dat heb ik niet zo snel dus dat zegt wel wat maar hij ruikt wel lekker! Verder is het een fijne dikke creme die redelijk snel intrekt dus ik ben helemaal tevreden!

img_2670

Dus ik ben heel erg blij met deze body butter en ga hem zeker vaak gebruiken! Ik zie jullie morgen weer bij een nieuwe Tara’s week! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s