Hey, vandaag de antwoorden op de vragen die jullie vorige week zondag hebben achtergelaten. Het artikel zou eigenlijk gisteren online komen maar ik had het best druk met school daarom staat die vandaag online!

schermafbeelding-2017-02-20-om-06-42-38

Ik besteed best wel veel tijd aan het bloggen en ik vind het ook heel erg leuk om te doen! Ik doe iedere dag wel iets want comments lezen hoort ook bij het bloggen vind ik dus elke dag ben ik er wel een halfuur mee bezig en ik het weekend nog wat meer dus ik denk in de hele week misschien wel 5/6 uur.

schermafbeelding-2017-02-20-om-06-42-43

Ik ga dan toch voor chocolade pasta want ik ben echt gek op chocolade. Pindakaas is ook heel erg lekker maar als ik moet kiezen dan toch chocolade pasta!

schermafbeelding-2017-02-20-om-06-42-49

Dit vind ik best wel een moeilijke vraag want het liefst koop ik echt allemaal dingen maar eigenlijk zou ik het moeten sparen. Ik denk dat ik een camera ga kopen waar ik nu voor aan het sparen ben en de rest zet ik op mijn bankrekening!

schermafbeelding-2017-02-20-om-06-42-56

Dit is alweer de laatste vraag en ik ben eigenlijk begonnen met bloggen omdat ik me verveelde en een vriendin van mij deed het ook dus ben ik het ook gaan doen en zo sta ik nu hier! Met 124 volgers en daar ben ik heel erg blij mee!

Dit waren de antwoorden! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot woensdag! xx

9 gedachten over “Q&A: de antwoorden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s