Hey, vandaag een artikel die wat later online kwam en ook een extra artikel! Vandaag ga ik 1:1 kylie lip kits reviewen en ik heb 3 kleuren; candy k, posie k en mary jo k.

Wat is 1:1 make-up?:

1:1 make-up is niet de echte versie van het product maar een namaak. Wel is het zo dat het het zelfde recept heeft alleen word het goedkoper geproduceerd. Het is dus niet het echte maar namaak van een zeer goede kwaliteit.

Review:

Dit is een Candy K. Een bruin/oranje kleur en ik vind hem echt super mooi. Van alle lip kits zijn de potloodjes heel erg romig en zacht maar niet heel erg gepichmenteerd maar de lipstick is heel erg gepicmenteerd en ook heel erg fijn om aan te brengen.

Dit is Mary Jo K. Een rode kleur en ik ben niet zo’n fan van rood maar aan het einde van het artikel horen jullie waarom ik deze kleur toch heb! Deze lipliner komt heel erg goed overheen met de lipstick en ze zijn wederom weer heel erg fijn aan te brengen.

Dit is Posie K, een hele mooie roze/rode kleur en echt perfect voor in de herfst/winter tijd. De lipliner is wel een andere kleur maar op de lippen matcht dit heel erg mooi! Dit is dus voor nu een perfecte kleur maar ook in de zomer is het wel een leuke kleur!

Ik heb deze drie kleuren en mijn favoriet is Candy K en Mary Jo K vind ik wat minder want ik houd niet zo van rood. Maar de reden waarom ik deze drie kleuren heb is omdat ik ze verkoop! Ik heb zoals jullie weten een webshop die je kan vinden onder het kopje webshop boven aan de site en ik verkoop sieraden en nu dus ook kylie lip kits. Het zijn geen echte dus onthoud dat maar ze zijn gewoon van een goede kwaliteit en ze zijn te koop  voor 5 euro per stuk en voor jullie heb ik nu een leuke kortingscode die je kan gebruiken bij het bestellen ->  BLOG10 en met deze code krijg je 10% korting op je aankoop en de actie loopt tot en met volgende week vrijdag. Kijk dus snel even op mijn site en bestel een van deze lip  kits of een leuk sieraad! https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/bytara/ 

XX Tara

Een gedachte over “Kylie lip kit review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s