Hey, laatst had ik een artikel geschreven over hoe je de geschikte camping kan vinden bij luxcamp. Vandaag ga ik wat van die campings laten zien met wat informatie over die camping erbij en ik ga het doen met campings in frankrijk. Dit is de link naar de site; http://www.lux-camp.nl/camping-frankrijk.html en ik ga hier wat campings van laten zien!

Parijs:

In Parijs heb je ook campings en ik heb er een gevonden waar je  redelijk goedkoop kan overnachten in stacaravans. Op deze camping zijn ook honden toegestaan en heb je genoeg facalitieiten zoals een restaurant, een speeltuin en nog veel meer!

Côte d’Azur:

Deze camping is gelegen aan het strand en ook heel erg dichtbij de stad. Verder mag je op de camping barbequen en overnacht je wederom in luxe stacaravans. Deze camping is dus uitermate geschikt voor de zomer aan het strand!

Provence: 

Deze camping in de Provence is een super goede plek voor waterliefhebbers. Je zit namelijk aan het water en op de camping zelf is ook een zwembad. Verder is het ook een geweldige camping voor kinderen want je hebt een kinderclub. Op deze camping kan je verblijven in grote stacaravans.

Dit waren drie campings die je zou kunnen bezoeken in Frankrijk ik hoop dat jullie het leuk  vonden en morgen komt er een extra artikel online! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s