Hey, het leek me wel weer eens leuk om een tag in te vullen dus dat ga ik vandaag doen en ik ga voor jullie de another blogging tag invullen die ik heb gezien bij teske!

Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?

Ik heb nog wel een heleboel dingen die ik wil verbeteren. Zo staat er het kopen van een goede camera voor foto’s op de planning en ik wil graag de layout van mijn site bijwerken en dat staat ook al op de planning om aan te schaffen en dit zou ik dan ook zeker willen houden!

Doe je alles voor je blog alleen?

Ik doe bijna alles zelf, het enige wat ik niet zelf doe is sommige artikelen want af en toe komt er een gastblog online. Verder maak ik de artikelen zelf en mijn blog wordt gehost via wordpress dus dat doe ik ook niet zelf.

Welk cijfer zou je je eigen blog geven?

Ik denk dat ik mezelf nu een 6 geef puur omdat de kwaliteit van de foto’s nog stukke beter kan en ook de artikelen mogen wel wat langer maar verder vind ik mijn blog wel een 6 waard!

Verdien je geld met bloggen?

Ja. Ik heb weleens een advertorial gedaan en dat is een artikel wat in samenwerking is met een bedrijf en daar krijg je dan voor betaald maar het is geen jackpot en daar gaat het voor mij ook totaal niet om.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?

Uhm dat vind ik wel een lastige vraag want eigenlijk is alles aan het bloggen wel super tof! Maar soms baal ik wel als het niet is gelukt om een artikel online te zetten en dan kan ik me daar echt wel een paar dagen rot over voelen.

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?

Ik blijf hangen als er artikelen op een blog staan die fijn lezen en ook als een blog er mooi en verzorgt uitziet en als dit niet zo is klik ik vaak weg.

Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?

Ja, Annelot. Alleen heb ik er nog nooit in het echt gezien maar we appen wel elke dag en ik kijk nu al uit naar de dag dat we elkaar gaan ontmoeten!

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?

Ik vind het heel erg leuk om over mezelf te praten en mijn belevenissen te delen en ja ik let er natuurlijk wel op wat ik deel zo wil ik geen lelijke foto’s van mezelf en gewoon prive informatie zoals mijn adres.

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?

Ik denk dat ik nog wel even doorga! Ik hoop dat ik sowieso nog wel 10 jaar mag en kan bloggen het liefst nog wel langer. Ik zou er niet echt mijn werk van willen maken maar ik zou het heel erg leuk vinden om naast een baan te houden!

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?

Nee! Ik vind het veel te leuk om te bloggen!

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?

Ik gebruik nu nog niet echt een camera want die moet ik nog aanschaffen dus voor foto’s heb ik nu nog mijn iphone 6. Verder typ ik op mijn laptop en gebruik ik verschillende decoraties voor foto’s en voor het inplannen enz. gebruik ik een notitieboekje!

Dit was de tag! Ik hoop dat jullie hem leuk vonden en tot woensdag! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s