Hey, laatst kwam er al een artikel online van de campings in Frankrijk maar ook Spanje is een populair vakantieland! Daarom kan je via Luxcamp ook op zoek naar leuke campings in Spanje!

Spanje combineert op de beste manier zon, cultuur, natuur, eten, avontuur en ontspanning. Spanje is niet voor niets één van de meest populaire bestemmingen van de Nederlandse kampeerder. De campings in Spanje bieden een verscheidenheid aan bezienswaardigheden en toeristische activiteiten!

In Spanje heb je natuurlijk altijd lekker de zon en op een camping zit je vaak heerlijk aan het strand! Op de site zijn 21 leuke campings te vinden in Noord-Spanje.

schermafbeelding-2017-02-10-om-08-50-51

Met behupl van de zoek&boek tool kan je makkelijk de camping vinden die het best bij je past. Zo kan je de regio kiezen de aankomstdatum en natuurlijk het aantal personen en nachten dat je er wilt verblijven!

schermafbeelding-2017-02-10-om-08-56-23

Ook heb je nog de mogelijkheid om de facaliteiten die je graag op de camping wilt hebben aan te kruizen zo komt er nog een betere match uit en vind je uiteindeijk de perfecte camping!

Wil je nou deze zomer naar Spanje en zoek je nog een leuke camping ga dan zeker even naar http://www.lux-camp.nl/camping-spanje.html  en dan vind je de ultieme camping met al je wensen! XX Tara

#Spon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s