Hey, afgelopen zondag kwam het eerste gastartikel van Annelot online en ik vind het heel leuk als andere bloggers een artikel op mijn website plaatsen! Nou leek het mij dus leuk om op de zaterdag (elke week) een gastblogger haar/zijn vrije gang te laten gaan en ik heb wel een lijstje met wat eisen.

  • Je moet bekend zijn met het bloggen.
  • Artikelen schrijven voor vooral meiden tussen de 10-30 jaar.
  • Eenmalig of vaker een artikel willen schrijven voor de zaterdagen 

Lijkt het je leuk om dat te doen en voldoe je aan de bovenstaande eisen dat kan je mij mailen naar taartjedekorte@gmail.com en in het mailtje moet je ook even vermelden of je bekend bent met bloggen en hoe + je leeftijd.

Helaas heb ik op het moment geen vergoeding beschikbaar staan maar misschien binnekort wel! Wel mag je natuurlijk je eigen blog erbij vermelden.

Ik ben benieuwd of iemand van jullie dit leuk gaat vinden! xx

3 gedachten over “Opzoek naar gastblogger?!

      1. Okay! Ik ga er nog over nadenken! Het lijkt me leuk om af en toe een artikel te schrijven, maar ik weet niet of het ook wat oplevert? (als eronder bijv. een link staat naar mijn blog). En omdat ik de laatste tijd echt veel aan mijn eigen blog doe, heb ik wel wat minder tijd. Als je je blog wilt laten groeien – wat aardig lukt – dan ben je daar behoorlijk wat tijd aan kwijt, haha.

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s