Hey, vanaf vandaag begin ik met een nieuwe serie die elke woensdag terugkomt op mijn site! Namelijk Tara’s week. Het is eigenlijk gewoon een plog van een hele week en het is gewoon van de maandag tot zaterdag van de week ervoor. Laten we beginnen met afgelopen week!

Maandag: 

Ik had deze week toetsweek dus misschien wordt deze Tara’s week een beetje saai maar na mijn 3 toetsen ben ik even langs de Hema gegaan en heb ik een agenda gekocht voor het inplannen van artikelen dus die ging ik invullen.


Daarna ben ik natuurlijk gaan leren voor de toetsen voor de volgende dag maar voordat ik dat ging doen ging ik even mijn bureau opruimen.Verder heb ik niet veel gedaan ja vooral leren voor mijn toetsen die ik nog had die week!

Dinsdag:

vandaag heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt ik had het gewoon heel erg druk met het leren beetje saai sorry maar hieronder staat een foto met een kleine hint naar iets heel leuks wat binnenkort komt en het heeft met mijn webshop te maken dus laat in de reacties weten wat jullie denken! En wat je daarvan zal gaan vinden!


Woensdag:

Het gaat maar door hoor met het saaie leren gelukkig was dit wel de laatste dag dat ik moest leren want donderdag had ik mijn laatste twee toetsen dus ik was bezig met Engels leren!


Donderdag:

In de ochtend had ik dus mijn laatste twee toetsen en toen ik thuiskwam heb ik eigenlijk niet echt veel gedaan gewoon effe niks doen na een lange toetsweek is ook wel fijn! Wel ging ik in de avond uiteten omdat mijn vader jarig was!


Vrijdag:

Ik had deze dag vrij en ik ging met vriendinnen naar een ja soort museum de wonderkamers in den haag en daarna gingen we naar de film en logeren! Ik heb hier eigenlijk niet echt foto’s van😂

Zaterdag;

Toen ik thuis kwam van het logeren ging ik nog even lekker bloggen en een beetje niks doen.


Zondag: 

Zondag was een beetje een zelfde dag als zaterdag niet zo heel erg veel doen😂
Dit was de aller eerste Tara’s week hopelijk volgende week iets leuker dan deze week maar ja ik hoop dat jullie het alsnog heel leuk vonden! Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s