Hey, vandaag heb ik voor jullie weer eens een review! En dit keer weer eens van een nagellakje. Ik heb hem gekregen bij kerst en het is een lakje van rimmel in de kleur 014 hottie choccie. 


Het is een gel nagellakje van de nieuwe lijn van rimmel en je hebt er heel erg veel kleurtjes van en natuurlijk ook een topcoat maar die heb ik niet. 


Zo ziet de kleur eruit als je hem swatcht. Het is een mooie bruine kleur met suptiele glitters erin. Ik zou dit lakje eigenlijk alleen maar in de winter of herfst dragen want hij is natuurlijk best wel donker. Dan de kwaliteit van het lakje! Het is een gel lakje dus hij blijft wel lang zitten niet voor 14 dagen zoals de verpakking zegt maar voor ongeveer 3-4 dagen wat nog best wel lang is hoor! Verder vind ik het kwastje heel erg fijn werken omdat die wat langer is waardoor je in een keer zowat heel je nagel kan lakken! Het lakje dekt in een laagje maar ik doe toch altijd twee laagjes zodat het net iets mooier is! Ik weet de prijs van de nagellak niet maar dat zal vast rond de 9/10 euro zijn wat ik wel een goede prijs vind voor een gelnagellak. 

Ik ben dus best wel tevreden met dit nagellakje en mijn vraag aan jullie hebben jullie een nagellakje van deze lijn? Zo ja welke en vind je hem fijn? Xx 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s