Heei, ik ben Annelot van Fobelinl, en ga voor Tara gastblogs schrijven.

Je kan elke eerste zondag van de maand een artikel van me verwachten. De artikelen zullen gaan oveer; interieur, beauty lifestyle en dat soort dingen. Wil je meer van me lezen? Dat kan, op mijn eigen blog kan je elke zondag om 11.00 een nieuw artikel verwachten. Vandaag laat ik 5 interieurtrends zien die deze winter helemaal in zijn.

Cotton balls; je kent ze waarschijnlijk wel, super leuke lichtjes die je over je bed kan hangen of natuurlijk aan de muur. Ik heb ze zelf ook in het wit en bij mij hangen ze aan de muur. De cotton balls kan je hieronder op de afbeelding zien, ze hangen in dit geval over een ladder heen.

Afbeeldingsresultaat voor ladder interieur
Ladder, nu denk je misschien aan een ladder die de bouwvakkers altijd gebruiken, maar die bedoel ik niet. Het zijn namelijk houten ladders bedoeld voor het interieur. Ik heb deze zelf niet, omdat ik hier geen ruimte voor heb op mijn kamer maar als ik wel ruimte had dan was dit zeker iets geweest.

Bondje, dit hoeft natuurlijk niet echt bond te zijn, maar het staat zo ontzettend leuk en warm. Bij de afbeelding van de ladder kan je ook een bondje zien liggen. Je kan het op de grond leggen, over zo’n ladder hangen, maar bijvoorbeeld ook over een stoel heen leggen.

Een ode aan de hangende stoel
Hangende stoel, dit zie ik de laatste tijd zo vaak voorbijkomen. En als je een ruime kamer hebt staat het heel leuk. Als ik hier de ruimte voor zou hebben, zou ik dit echt wel willen.

Afbeeldingsresultaat voor hangplanten
En als laatste de hangende planten, ook dit klinkt misschien apart, maar het ziet er zo mooi uit. Je kan het zelf maken, maar ook gewoon kopen.

Dit waren alweer de 5 interieurtrends. Zondag 5 maart kan je weer een artikel van mij hier verwachten. En duurt dat te lang? Neem dan een kijkje op mijn eigen blog.

Groetjes Annelot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s