Heyy, vandaag is het tijd voor het aller, allerlaatste artikel van de blog challenge en ik vond het echt heel erg leuk om te doen maar het lijkt me ook wel weer leuk om zegmaar zelf onderwerpen te bedenken voor artikelen en ik heb de komende maand 3 (!) leuke aankondigingen dus volg ook zeker even mijn blog om dat niet te missen!

img_2105-28

Bij het laatste nummertje, 30, staat favoriete kinderboek en ik weet eigenlijk meteeen al welke ik wil gaan laten zien aan jullie!

unknown

Dit is eigenlijk wel mijn favorieten kinderboek. Dit is het 365 beren avonturen boek en dit zijn allemaal korte verhaaltjes voor elke dag en ik werd hier vroeger elke avond uit voorgelezen door mijn vader en ik heb het boek nog steeds!

Dit was alweer het laatste artikel van de blog challenge. Laat even weten wat jullie er van vonden! En ik ben er morgen weer met al gelijk een leuk nieuwtje. XX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s