Heyy, vandaag is het tijd voor het eenalaatste artikel van de blogchallenge en ik het is helaas ook maandag maar met een artikel en een lekker ontbijtje begin je de dag altijd goed!

img_2105-21

En vandaag staat in het teken van mijn eerste baantje en ja eigenlijk kan ik daar weer eens niet zoveel over vertellen want ik heb nog geen baatje gehad want ja ik ben 13 jaar en dan kan je nog niet zoveel. Ik heb natuurlijk wel mijn blog waar ik wel eens wat mee heb verdiend maar verder ook niet echt. Wel breng ik vaak de lege flessen weg en dan mag ik het geld houden en dit is dan een soort van baan voor mij. Ook wil ik me gaan inschrijven voor de folderwijk zodat ik daar ook wat extra’s mee kan gaan verdienen maar ik wacht heel even tot de koude winter voorbij is.

Dit was alweer het eenalaatste artikel. Morgen de aller allerlaatsten en ja dan zit de blog challenge er al weer op helaas maar er komen weer heel erg veel andere leuken artikelen! xx tot morgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s