Hey, vandaag artikel nummer 27 en het is alweer lekker weekend!


Ik ga jullie mijn (t)huis vertellen en ik wil dit niet gaan doen door foto’s van mijn huis te plaatsen want dat vindt ik best wel privé. Maar in plaats van de foto’s wil ik jullie gewoon een beetje vertellen hoe mijn huis is en waar ik me terug kan trekken wat mijn thuis is.

Oké wij hebben beneden lekker een grote bank waar ik altijd lekker op zit onder mijn kleedje en lekker tv zit te kijken! Verder is er beneden ook nog een computer waar ik op sims en dat vind ik ook super leuk om te doen. En natuurlijk de keuken waar ik lekker in bak. Boven heb ik natuurlijk mijn kamer! Ik wil nog een keer een roomtour met foto’s maken en dan kan je het echt zien. Ik zit of lekker aan mijn bureau te werken of ik ziet in mijn chill stoel lekker YT te kijken! 

Dit zijn eigenlijk de plekjes in mijn huis waar ik het meeste ben dus mijn thuis! Morgen weer een nieuw artikel dus tot morgen! Xx 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s