Hoii, welkom bij weer een nieuw artikel en het is tijd voor de 22e dag van de blog challenge! 


Vandaag staat er op de planning ‘social media en ik’ en ik ga een beetje vertellen wat social media eigenlijk voor mij betekent! 

Ik heb best wel veel social media kanalen. Zo heb ik instagram, Snapchat, twitter, Facebook en ook musical.ly is een soort social media. Ik doe eigenlijk best wel heel erg veel met social media vooral met Snapchat en instagram van op snap plaats ik elke dag wel een foto en op insta elke maand wel een. Op Twitter komt er elke keer dat er een artikel online komt op mijn blog een post van dat artikel met een linkje naar mijn blog. Je kunt dus wel zeggen dat ik veel social media gebruik 😂. 

Welke social media kanalen gebruiken jullie? Laat het weten! Xx 

2 gedachten over “30dayblogchallenge #22 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s