Hoii, vandaag weer een nieuw artikel en als het goed is wordt dit artikel wel weer ietsje langer dan gisteren!


Vandaag vertel ik jullie een beetje hoe een dag eruit ziet en ik zit natuurlijk nog op school dus ik vertel over een school dag en een dag in het weekend! 

Schooldag:

Op een schooldag ga ik 6 uur mijn bed uit en ga ik naar beneden om te ontbijten. Om half 7 ga ik dan weer naar boven, poets ik mijn tanden, doe mijn haar en ik kleed me aan. Dan ben ik om 7 uur klaar en om half 8 ga ik weg. Om kwart over 4 in de middag ben ik meestal thuis. Dan maak ik eerst even mijn huiswerk en daarna doe ik of wat aan mijn blog of ik sims wat of ik kijk youtube😊. Dan rond 9 uur lig ik in bed en 10 uur slaap ik.

Dag in het weekend:

Laten we maar even een zaterdag nemen! Ik word meestal gewoon weer lekker vroeg wakker en dan ga ik 6 uur weer naar beneden. Dan ontbijt ik even en ga ik me klaar maken. Soms heb ik veel te doen voor school dus dat doe ik dan eerst tot de middag. In de middag eet ik om 13:00 en daarna ga ik vaak gewoon leuke dingen doen dus simsen of bloggen het ligt eraan. In de avond eet ik natuurlijk en ik kijk nu wie is de mol ook in de avond dus om 10:00 lig ik alweer in bed. 

Dit is een beetje hoe een dag van mij eruit ziet! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen! Xx 

2 gedachten over “30dayblogchallenge #21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s