Hoii, vandaag is het alweer tijd voor het zestiende artikel en ik hoop trouwens dat jullie het leuk vinden!


Ik ga jullie vertellen over mijn mooiste vakantie!

Ik vind het heel erg moeilijk om te zeggen wat mijn mooiste vakantie is geweest want ik heb heel erg veel mooie plekken gezien. Ik denk dat ik dan toch kies voor mijn vakantie naar Denemarken en Zweden. We gingen 2,5 week op vakantie. Eerst gingen we een week naar Denemarken daar was het wel mooi maar daarna gingen we een week naar Zweden en daar waren allemaal rotsen en zaten we bij een haven in de buurt. Na Zweden gingen we weer naar Denemarken toe en gingen we nog een paar daagjes naar Lego land toe dat was ook heel leuk!

Ik heb veel mooie vakanties gehad maar dit was misschien wel de leukste/mooiste vakantie! Wat was die van jullie?? Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s