Hoii, vandaag artikel 13 van de blog challenge en ik vind het echt heel leuk om elke dag een artikel te plaatsen dus misschien komt  er voor altijd weer elke dag een artikel 😊. 


Vandaag ga ik jullie vertellen wat mijn favorieten film is en dat is voor mij toch wel een die ik super vaak heb gezien namelijk Mean Girls. Je hebt nu ook een deel twee deze vind ik zelf wel wat minder maar dit is echt een film die je gewoon altijd bij slaapfeestjes kan gaan kijken want iedereen vind het wel leuk! 

Wat is jullie favorieten film? Xx

3 gedachten over “30 dayblogchallenge #13

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s