Hoii, vandaag het zevende artikel van de blog challenge dus ja laten we beginnen!


Ik ga vertellen over verzamelingen en obsessies. Ik heb eigenlijk niet echt bijzonderen verzamelingen naast dat ik best wel veel nagellak heb! Maar ja het is niet echt een verzameling. Qua obsessies heb ik eigenlijk niet echt iets. Dus dit artikel is wel een beetje kort maar ik kan er niet echt veel over vertellen. 

Morgen weer een artikel dus tot morgen! Xx

2 gedachten over “30 dayblogchallenge #7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s