Hey, vandaag het vierde artikel van de blog challenge. En vandaag ga ik jullie vertellen aan welk programma ik stiekem wel mee zou willen doen! 


Iedereen kent het programma denk ik wel! Wie is de mol. Ik volg het elk jaar op de voet en doe ook altijd mee met de app. Stiekem lijkt het mij dus ook super gaaf om zelf te beleven hoe wie is de mol is. Ik zou niet perse de mol willen zijn omdat je dan echt moet liegen en dat kan ik gewoon niet 😂. 

Aan welk programma willen jullie graag meedoen? Laat het weten! Xx 

Een gedachte over “30 days blog challenge #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s