Hoii, het lijkt misschien ver weg de vakantie! Maar voor je het weet is alles vol zo ook de geweldige campings van luxcamp! Campings in Frankrijk. Via de site kan je makkelijk een leuke vakantie vinden in bijvoorbeeld Frankrijk. Hier het linkje: http://www.lux-camp.nl/camping-frankrijk.html. Je kan in de zoekmachine makkelijk invullen naar welke regio je op vakantie wilt. Wanneer je vertrekt, hoelang je gaat en met hoeveel personen je gaat.

schermafbeelding-2017-01-03-om-11-29-23
De zoekmachine

Als je vervolgens op zoeken klikt komt er een hele lijst met campings waar nog plek is deze periode en je kan erg gemakelijk boeken! Ik zat te kijken en ik zag dat er nu ook erg veel campings met korting zijn! Zeker het kijken waard dus want wilt nou niet met korting op vakantie! Verder kan je bij de lijst met campings nog meer voorkeuren geven!

Schermafbeelding 2017-01-03 om 11.32.16.png
Extra voorkeuren

Zo kan je kiezen wat voor soort accomodatie je wilt en nogmaals het aantal personen, ook is er de mogelijkheid om aan te geven welke facaliteiten er op de camping aanwezig moeten zijn. En je kunt kiezen of er een heerlijk strand moet zijn op loopafstand. En als laatste kan je aangeven of je een hondvriendelijke accomodatie wilt en voor wie de accomodatie geschikt is (jong gezin etc.)

Ik raad de site erg aan als je een echt campeerder bent en je nog voor de zomer een leuke maar ook wel luxe camping zoekt! xx

#spon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s