Hey, het is vandaag 2 januari 2017! alweer een niew jaar en mij leek het leuk om dit jaar leuk te beginnen met de 30 days blog challenge! Ik heb hard gewerkt in de vakantie om elke dag een artikel te hebben want ik heb deze maand ook toetsweek dus werk ik alvast vooruit! Maar hieronder plaats ik even een foto met welke dingen er elke dag komen en het is zegmaar zo dat dag 1 – 2 jan is en 2- 3 jan enz. Ik plaats hem vandaag om 16:00 maar de rest van de maand gewoon om 7:00! Ik hoop dat jullie dit leuk vinden xx.

30-day-blog-challenge-nl-1

Tot 60% korting voor Daily super deal, dagelijkse update
Tot 60% korting voor Daily super deal, dagelijkse update ,Begin van UTC 10:00

                       No need coupon

2 gedachten over “Aankondiging 30 days blog challenge!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s