Hoii, vandaag is het tijd voor het eerste artikel van de blog challenge en vandaag ga ik schrijven over de naam van mijn blog! 


Oké de naam van mijn blog daar valt eigenlijk niet zoveel over te vertellen. Het is eigenlijk gewoon mijn naam. Ik moest een naam bedenken maar ik kwam gewoon niet op een goede naam dus dacht ik, ik doe gewoon mijn naam want het is toch een persoonlijke blog! Eigenlijk wil ik de naam van mijn blog gaan veranderen. Ik wil graag mijn voornaam en mijn tweede naam. Songsat het heten Tara Aileen. Lijkt dit jullie leuk? Laat het even weten in de comments dan kan ik het misschien gaan veranderen. 

Dit was eigenlijk alweer het eerste artikel van de blog challenge niet heel lang maar er valt ook niet veel over te vertellen! Tot morgen Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s