Hey, als eerste een fijne kerst! En vandaag ga ik jullie vertellen wat ik deze kerst ga doen en laat ook even in de reacties weten wat jullie allemaal gaan doen!

Ten eerste ben ik als jullie dit lezen gisteren op kerstavond uit eten geweest dit heb ik met mijn familie gedaan! Vandaag 1e kerstdag ga ik de cadeautjes in de ochtend uitpakken en hebben we een lekker kerstontbijt. In de avond ga ik lekker gourmetten. Op 2e kerstdag komen mijn opa en oma en gaan we gezellig een kerstdiner eten in de avond!

Dit is eigenlijk alles wat ik ga doen deze kerst ik heb er heel erg veel zin in en wens jullie ook een fijne kerst! xx

Een gedachte over “Wat ga ik doen deze kerst??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s