Hey, vandaag heb ik weer eens een spam je blog artikel want ik merk dat ik in deze koude wintermaanden graag lekker binnen onder een kleedje blogs zit te lezen en ik ben altijd wel op zoek naar nieuwe leuke blogs dus hieronder in de reacties kan je je blog achterlaten met de thema’s waar je over schrijft en zo helpen we elkaar ♡ xx

 

3 gedachten over “Spam je blog!

 1. Hey mijn naam is Sanne! Ik heb nu al een tijdje een blog (denk 4 maanden) en vind echt super leuk om te doen. Elke maandag, woensdag en vrijdag post ik een blog over beauty, lifestyle en mijn gevecht tegen overgewicht. Kom snel een keertje lang op mijn blog!

  Liked by 1 persoon

 2. Hi! Mijn naam is Ilse! Elke maandag stel ik jullie voor aan een nieuwe blogger. Een blogger of the week. Iedereen kan hier aan deelnemen. Op een andere dag in de week ( ik heb nog geen vaste dag) post ik een andere blogbericht dit kan een recept, DIY, persoonlijke of één van de andere categorieën zijn. Ik blog nu van eind augustus en vind het heel leuk om andere blogs te ontdekken.

  Liked by 1 persoon

 3. Hii, ik ben Annelot van Fobelinl, die nu ongeveer 1,5 jaar bestaat. Ik heb elke zondag een nieuw artikel dit kan gaan over beauty, lifestyle, fotografie en alles wat me bezighoudt. Ook heb ik regelmatig een extra blogpost. Dus neem zeker even een kijkje…

  Xxxx

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s