Hey, ik fantaseer er vaak over ‘mijn toekomst’ en dan eigenlijk qua werk en school en in deze post ga ik jullie vertellen wat mijn droombaan is!

Ik heb altijd in gedachten om bedrijfskunde te gaan studeren dit lijkt mij erg leuk om te doen! Maar qua baan wil ik super super graag een soort van bakkerij maar dan met allemaal cupcakes bv. en ook lijkt het me leuk om dan een tea room te hebben 😄! Ook fantaseer ik dan over allemaal keukenmixers in leuke pastel kleuren en spatels en dingen ik blijf lekker dromen en misschien komt het wel uit! ♡

Wat is jullie droombaan/toekomstbeeld?

XX Tara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s