Hoi♡, vandaag laat ik jullie in dit artikel weten wie nou eigenlijk mijn favo youtubers zijn en om het iets minder saai te maken leek het mij leuk om de aller eerste video van de youtuber erbij te plaatsen want dat vind ik zelf ook altijd erg leuk!

1. Masha van Beautygloss en Vloggloss 

Masha volg ik denk ik al wel het langste van alle youtubers ze is ook wel de eerste vrouw die dagelijks vlogt denk ik. Ze is iniedergeval de grootste vrouwelijke youtuber van Nederland en ik kijk vooral naar de dagelijkse vlogs.

Dit is de eerste video van beautygloss.

En dit is de eerste video van vloggloss.

2. Croco Jill

Jill maakt elke dag een vlog. Ik kijk ze meestal in de ochtend voor ik naar school moet. Ook plaatst ze op zondag een extra video en deze vind ik ook super leuk.

Dit is de eerste vlog van Jill.

3. Enzo Knol

Natuurlijk kijk ook ik elke dag de vlog van Enzo. Ik ben geen die hard fan maar ik vind de vlogs wel leuk! Iedereen kent Enzo wel want hij is de grootste Nederlandse youtuber. De minegraft video’s kijk ik niet maar de vlogs wel.

De eerste vlog van Enzo.

4. Teske

Teske is ook al heel lang een favo youtuber van mij. Ik vind de proefwerk afleveringen altijd super leuk maar ook de vlogs zijn erg leuk om te kijken!

Dit was de eerste video van Teske en ze was hier nog super jong!

5. Leonie

Misschien is dit niet de bekenste youtuber maar wel een hele leuke! Leonie is van het kanaal all about leonie en ze maakt video’s over beauty en ook hele leuke weekvlogs!

En dit is de eerste video van Leonie!

Dit waren dan 5 van mijn favorieten youtubers ik volg er echt super veel maar deze 5 toch wel het meeste! Dan heb ik een vraag aan jullie! Wat zijn jullie favo youtubers? Laat het weten in de reacties zo helpen we elkaar ook met de zoektocht naar leuke kanalen! Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s