Hey, vandaag heb ik weer een outfitpost voor jullie en dit keer gewoon een simpele outfit voor naar school!

IMG_1625.JPG

Dit is de outfit het was die dag best wel koud en dus heb ik een lekkere trui aangetrokken van de Bershka, je kan niet heel goed zien wat erop staat omdat mijn haar ervoor zit maar er staat leo forever op en mijn sterrenbeeld is een leeuw dus vandaar! Mijn broek is heel simpel donkerblauw skinny en deze komt van de H&M.

Dit was de outfit alweer ik hoop dat jullie en leuk vonden xx

2 gedachten over “Fashionweek #11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s