Hey, vandaag heb ik een artikel waarbij ik gewoon een beetje ga ‘kletsen’ met jullie. En ik ga het hebben over een grote hobby van mij naast het bloggen namelijk bakken!

Ik weet eigenlijk niet waardoor ik ben gaan bakken, ik deed het vroeger weleens zo bak ik altijd koekjes bij mijn opa en oma en maakte ik ook taarten en cupcakes met mijn moeder. Nu ben ik vaak alleen aan het bakken en probeer ik veel nieuwe dingen uit met bijvoorbeeld de versieringen. Ik heb thuis een kast vol met bakbenodigheden zoals spuitzakken, koekjesuitstekers maar ook dingen voor fondant verder probeer ik het vaak zonder pakje te doen alleen heb ik meegedaan aan de zondag bakdag challenge en hierbij moest je dingen van Dr.Oetker gebruiken. Ik kan ook eens in de maand een leuk recept online kunnen plaatsen of hoe je een bepaalde versiering maakt als dit je leuk lijkt laat het dan even weten in de reacties want dan kan ik dat gaan doen! Verder droom ik er stiekem van om een taartenwinkel te hebben later of iniedergeval iets met bakken lijkt mij geweldig! Nu heb ik aan het einde van het artikel een vraag aan jullie waar jullie antwoord op kunnen geven in de reacties! Wat is jullie hobby waar je misschien wel je werk van wilt maken? Ik ben benieuwd. Xx Tara

2 gedachten over “Mijn liefde voor bakken♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s