Iemand vroeg mij laatst of ik een artikel wou maken van hoe ik mijn planningen maak en dit leek mij wel een leuk idee dus vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn planning maak!

Wat gebruik ik?

img_1398

Heel simpel eigenlijk ik heb een leuk notitieboekje van de Hema, een pen van de Hema en een hele oude marker van stabilo.

Wat ik doe:

Ik kijk eerst altijd wat ik voor school moet doen dus het huiswerk en leren, dit schrijf ik dan op. Daarna kijk ik gewoon naar wat ik buiten school om moet doen zoals bloggen maar ook opruimen. Dit werkt voor mij fijn omdat ik dan weet hoeveel anderen dingen ik kan doen naast het huiswerk en leren. Als ik iets van mijn planning afheb markeer ik het dit vind ik altijd fijn om te doen want dat voelt als voldoening. Mijn doel is altijd om mijn lijstje aan het einde van de dag helemaal afgewerkt te hebben het lukt niet altijd maar vaak wel! Ook heb ik nog even een tip namelijk maak planningen voor een hele week zo kan je als je klaar bent alvast verder gaan met iets van een anderen dag!

Dit is hoe ik mijn planningen maak en ik hoop dat jullie ook wat aan de tips hebben die ik heb gegeven! XX Tara

3 gedachten over “Hoe maak ik mijn planning?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s