Hey, vandaag heb ik een extra artikel en dit is een collab samen met Annelot. Het leek ons leuk om een collab te doen in het halloween thema want morgen is het halloween! Ik ga jullie vandaag leuke cupcake decoraties laten zien als inspiratie en annelot laat jullie nail art ideeën zien!

Dit zijn de 6 cupckae ideeen er zijn er natuurlijk nog veel meer maar deze vond ik wel echt heel erg leuk en gaaf! Check ook zeker even de nailart ideeen van Annelot! Want die zijn ook echt super leuk! Tot morgen xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s