Hey, vandaag heb ik na lange tijd weer eens een fashionweek artikel voor jullie en dit is alweer de 10e ik wil de komende tijd deze serie weer wat vaker terug laten komen maar dan met lekker winterse kleren!

Dit was mijn outfit van afgelopen zondag en het is lekker een chill outfit maar dan mag op zondag vind ik zelf want het is weekend en ik heb hier aan een joggingsbroek van de Bershka en een shirt van de Zara ik had ook nog later fluffy socks van de Primark aangedaan!

Dit was de tiende fashionweek alweer en ik heb een vraag aan jullie wat dragen jullie op een zondag? Laat het weten xx

2 gedachten over “Fashionweek #10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s