Hey, ik heb weer een nieuw essie lakje en deze wil ik graag met jullie delen doormiddel van een korte review!

img_1315

Zo ziet het lakje eruit het is een beetje een roze/lila kleur, super schattig! hij kost 9,99 en ik heb hem bij de etos gekocht maar je kan het tegenwoordig ook bij de kruidvat kopen. De kwaliteit van het lakje is gewoon goed hij dekt met 1 laagje maar 2 is wel net even iets mooier. Verder heeft die een mooie glans en hij blijft wel een week zitten! Ik ben dus erg tevreden over het nagellakje en ik wil wel nog een kleurtje 😄

Dit was de review ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot maandag! Xx Tara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s