Hey, vandaag heb ik weer een artikel! En ik ga een trend bespreken die al een tijdje bezig is namelijk de chokers! Deze trend is eigenlijk heel erg leuk want meestal zijn er geen bepaalde sieraden erg populair! Zoals jullie weten heb ik een webshop! Ik heb nu 4 verschillende chokers en het leek mij leuk om jullie daarvoor een koringscode te geven! Namelijk 15% korting op alle chokers! Gebruik hier voor de code: CHOKER15  Klik hier om naar de shop te gaan!

XX Tara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s