Hey, vandaag even een soort van update. De school is voor mij weer begonnen en dat betekent dat het weer best druk gaat worden. Hierdoor wordt elke werkdag een artikel online zetten wel iets te veel van het goede. Daarom wil ik gewoon als ik er tijd voor heb een artikel online zetten dit is waarschijnlijk wel sowieso 1 per week maar beduidend minder dan hiervoor. Ook ben ik met iets bezig wat sommige misschien al weten maar daar komt over een tijdje een artikel over. Hierdoor heb ik ook weer minder tijd om te bloggen. Verder met youtube gaat het ook wat minder worden zo komt er niet elke week een video online gewoon waneer ik er zin en tijd voor heb. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. X Tara

Een gedachte over “Rustiger aan doen??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s