Hey, vandaag weer even een update en dit keer gaat het over mijn blog. Ik wil een hele kleine aanpassing doen. Ik heb nu natuurlijk een uploadschema. Daarin staat dat ik maandag iets van lifestyle plaats, dinsdag en donderdag beauty of fashion, woensdag een video, vrijdag een tag en soms in het weekend (op zondag) een vlog. Ik wil dit een klein beetje aanpassen! Ik wil me gewoon nog wel aan dit schema houden maar dan als ik bv. even geen inspiratie heb voor een bepaald thema dat ik ook gewoon wat anders kan plaatsen! Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben en het alsnog erg leuk gaan vinden! XX Tara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s