Hey, alweer een tijdje geleden las ik een super leuk artikel bij creabealounge (Demi) en ik dacht ik ga ook eens mijn morning routine uittypen!

Oke ik wordt meestal rond een uur of 6 wakker best wel vroeg maar dan kan ik rustig aandoen. Ik pak als eerte mijn telefoon en check wat social media en kijk een vlog. Dan loop ik naar beneden en maak mijn ontbijtje klaar. Ik eet mijn ontbijtje op met wat youtube video’s. Rond een uur of 7 ga ik weer naar boven. Dan poets ik mijn tanden, kleed me aan en doe mijn haar. Meestal ben ik wel in een kwartiertje klaar. Ik hoef meestal (op de dagen dat ik het eerste heb) om 7:35 weg dus ik doe nog even wat dingen op mijn laptop en maak mijn tas klaar. Om 7:35 stap ik op de fiets en ga naar school!

Dit was mijn morning routine neem ook even een kijkje bij die van Demi en dan zie ik jullie morgen weer! XX Tara

3 gedachten over “Mijn morning routine voor school!

  1. Tjonge, zes uur op als je om 7:35 weg moet. IK stond als ik zo laat weg moest, altijd pas om zeven uur op. Ik deed dan ook niks behalve me aankleden, tanden poetsen en koffie drinken volgens mij. Ontbjten deed ik nooit (ja, slecht).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s