Hey, vandaag even geen nieuwe doelen maar wel een check.Ik heb natuurlijk vakantiedoelen gemaakt en zowat heel augustus valt in de vakantie dus dacht ik dat ik die maar beter over kon slaan dus nu heb ik alleen de check van juli!

Goals July

  • Weer veel sparen!
  • Vooruit werken aan mijn blog en YouTube kanaal
  • Kamer eens even goed opruimen!

Ik heb eigenlijk alles gedaan! Ik heb heel wat gespaard en hier ben ik heel erg blij mee want ik ben aan het sparen voor wat sims 4 uitbreidingen! Ook heb ik heel erg vooruit gewerkt aan mijn blog en youtube kanaal want er staan heel erg veel leuke dingen op de planning! En opzich is mijn kamer wel netjes het kan altijd beter maar ik vind het prima!

Dit was het weer voor vandaag! Ik heb dit artikel als een soort van extra artikel maar even er doorheen gedaan want het is niet heel erg interresant! XX Tara

5 gedachten over “Goals: Check July!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s