Hey, vandaag ga ik jullie laten zien hoe mijn planning (to-do) boekje er op dit moment uitziet en ik zal er bij vertellen hoe ik deze ogeveer maak.

Wat gebruik ik?

Jullie kunnen hierboven alles al zien maar ik gebruik dus washitape en ik heb hier van de Hema en action. Ik gebruik dunne markers en stikkers deze zijn ook van de Hema en als laatste natuurlijk mijn boekje en deze is ook van de Hema.

1. To-do list

Ik heb een tablad gemaakt voor mijn lijstjes. Hierin schrijf ik dus lijstjes met dingen die ik op een dag of in een week wil doen. Ik gebruik een grijzen washi tape met witte stipjes en op de rechterhoek plak ik een leuk stikkertje. Met een stift schrijf ik de datum op en dan ga ik alles opsommen. Als ik iets afheb streep ik het door met een marker.

2. Upload planning

DSCF0083

Voor mijn blog heb ik ook een tablad genomen. Hier maak ik planning voor wat ik plaats op mijn blog. Als ik iets heb ingepland dan streep ik de dag door. Ik vind het fijn om de weeknummer bovenaan te zetten en daar onder gewoon ma, di, wo enz. Zo heb ik een goed overzicht van wat ik nog moet doen en wat er online komt.

3. Planning + idea’s bakingwithtara 

Zoals jullie weten heb ik een bakblog. En hiervoor heb ik ook een tablad genomen. Hier schrijf ik dus ook mijn upload schema maar ik plaats alleen op zaterdag dus dat neemt veel minder plek in beslag. Maar ook schrijf ik ideeën voor recepten op zodat ik daar wat uit kan kiezen en het kan maken.

 

Dit was mijn artikel over mijn planning boekje en hoe ik hem gebruik ik hoop dat jullie het leuk vonden en laat in de reacties ook weten of jullie planning maken! XX Tara

4 gedachten over “How I made my to-do lists

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s