Hey, het is voor mij nu de eerste maandag van de vakantie. De afgelopen weken heb ik ook niet heel erg veel school maar nu heb ik echt vakantie! Daarom ga ik een paar doelen stellen die ik in de vakantie wil gaan bereiken! Let’s go.

  • Ik wil heel erg graag vooruit werken zodat ik tot eind september artikelen klaar heb staan en misschien wel tot eind oktober.
  • Ik wil heel erg graag veel tijd doorbrengen met mijn vriendinnnen dus logeren of gewoon gezellig afspreken.
  • Ook wil ik genieten! Want ik heb geen zin om de hele tijd te denken ooh ik moet bloggen.
  • Dus ik wil dagen plannen dat ik ga filmen en bloggen!

Dit zijn mijn doelen. Het zijn er zeker niet veel maar ik wil dit echt heel erg graag doen/bereiken. Aan het eind van mijn vakantie komt er een artikel online waarin ik vertel of het is gelukt! Xx Tara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s