Hey, vandaag ga ik jullie laten weten wat de dingen zijn die ik in juli wil behalen en of ik mijn goals van juni heb behaald! (er komt aan het begin van de vakantie ook een lijstje met dingen die ik in de vakantie wil doen maar dat zijn echt doe dingen!)

Goals June:

  • Ik wil mooie cijfers gaan halen in de toetsweek!
  • Ik wil ongeveer 5 nieuwe volgers krijgen op mijn blog.
  • Veel sparen.
  • Lekker aan mezelf denken.

Oke, ik heb mijn cijferlijst nog niet gehad van de toetsweek maar ik heb er wel vertrouwen in. Ik heb ook nieuwe volgers gekregen ik heb er nu 57! (bedankt šŸ˜š) en ook heb ik aardig wat gespaard ik heb sowieso mijn zakgeld opgespaard en lege flessen gebruikt om geld mee te sparen. En als laatste heb ik ook wel aan mezelf gedacht ik heb lekker maskertjes gebruikt maar ook lekker een dagje niks gedaan!

Goals July:

  • Weer veel sparen!
  • Vooruit werken aan mijn blog en YouTube kanaal
  • Kamer eens even goed opruimen!

Oke dit was de check en mijn nieuwe goals ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende keer! Xx

4 gedachten over “Goals July + check June

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s