Hey, ik weer een leuke review voor jullie en dit keer weer eens van een lipstick van NYC en dit zijn nieuwe lipsticks en ik heb nummer 101 exceptioNUDE uitgekozen om voo jullie te gaan reviewen.

DSC02177

Oke, de lipstick ziet er op de foto ietsje anders uit hij is meer roze dan in het echt. Oke ik vind de lipstick heel erg mooi qua kleur alleen brengt de lipstick wel erg stroef aan dus je moet best wel hard drukken als je het wilt aanbrengen. Verder ruikt de lipstick heel erg zoet een beetje naar snoepjes, opzich wel lekker. De lipstick heeft een glansje en ik vind dat wel erg leuk in de lente en zomer. Wat ik wel heel erg fijn vindt is dat de lipstick best wel lang blijft zitten zelfs na wat te drinken! Ik ben dus wel tevreden over deze lipstick en hij kost €4,49 dacht ik.

Dit zijn de swatches en hier kan je goed zien dat er een glansje inzit en dat die een beetje roze/bruin is.

Dit was het artikel ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad en tot morgen! Xx Tara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s