Hey, ik dacht dat het wel leuk zou zijn als ik weer even een update zou geven! En ik ga het over school maar ook anderen dingen hebben dus ja even een korte update van hoe mijn leven er op dit moment uitziet!

School: 

Het is vandaag wanneer het artikel online komt 20 juni en morgen 21 juni begint mijn laatste toetsweek en hier ben ik eigenlijk heel erg blij mee! Want ik moet even bikkelen en 11 toetsen afronden maar als ik hier mee klaar ben heb ik een soort van vakantie! Ik heb dus van dinsdag 21 juni tot maandag 27 juni toetsweek ik heb elke dag 2 toetsen (behalve op 1 dag dan heb ik er 3) ik vind het best chill want ik hoef niet de hele dag te leren dus ik zal tussendoor ook gewoon leuke dingen gaan doen zoals bloggen! Na de toetsweek heb ik op dinsdag, woensdag en donderdag de VAS-toetsen en dit zijn een soort van cito toetsen om naar je algemenen kennis te kijken en hier kan je niet voor leren. Dus ook wel lekker want dan heb ik maar 2 uurtje school en de rest van de dag lekker helemaal niks! Verder heb ik donderdag het eindschoolfeest en vrijdag ben ik lekker vrij! Die week daarna is de laatste schoolweek waarin ik op maandag even in de middag boeken moet terug brengen en op vrijdag krijg ik mijn rapport de rest van de week heb ik niks dus eigenlijk al vakantie maar misschien ga ik in die week nog een keer naar de efteling want dan is het lekker rustig! Dit was even alles over school.

Been:

Ik heb natuurlijk al een paar keer wat geschreven over mijn been en nu ben ik op 31 mei naar het ziekenhuis geweest om een brace op te halen en die moet ik nu tot 11 juli dragen dus dat is in toraal 6 weken maar ik heb er al 3 op zitten dus ik ben nu op de helft. Ik ben opzich wel blij dat ik een brace heb want het moet ervoor zorgen dat ik alles weer kan en laten we hopen dat het ook gaat werken maar voorlopig kan ik niet zo veel. Ik kan niet fietsen dus ik wordt elke dag naar school gebracht en opgehaald. Maar ik kan ook niet sporten en dat soort dingen. Ik vind het wel jammer maar het is allemaal voor een goed doel natuurlijk en ik heb liever dit dan dat ik zou worden geopereerd. Dit even over mijn been.

Blog & YouTube:

Als laatste een kleine update over mijn blog en youtubekanaal. Ik heb dus bijna zomervakantie en ik ga als het goed is ook op vakantie maar misscien ga ik daar ook vloggen maar dat weet ik nog niet helemaal zeker en ik denk dat ik dat dan ook met mijn telefoon ga doen. Verder wil ik gewoon lekker gaan vloggen en ploggen. En natuurlijk lekker vooruit gaan werken en ik heb al heel erg veel leuk ideeen voor mijn blog ik wil namenlijk de laatste week van de vakantie een back to school week maken dus elke dag een artikel die een beetje heeft te maken met back to school en ik ga alvast een aantal ideeen delen: Back To School Haul! (video), Boeken Pimpen, school make-up + outfit! en nog meer!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen en ook een beetje wat hebben gehad aan deze update en dan zie ik jullie morgen weer! XX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s