Hey, afgelopen woensdag heb ik een video geplaatst waarin ik een pakketje van skinpharma unboxten en in dit artikel ga ik alle producten die ik heb ontvangen voor jullie reviewen! Klik hier om de video te bekijken! Check de website: http://www.skinpharma.nl

Vichy producten:

IDEAL BODY SERUM:

Het ideal body serum maakt je huid super zacht ik heb het zelf gebruikt in de avond zodat het lekker kon intrekken en de volgende ochtend had ik een super zachte huid!

AQUALIA THERMAL CRÈME:

Deze gezichtcrème hydrateert je huid goed en voelt lekker fris aan. Ook krijg je een lekker zachte huid! Ik heb deze crème gebruikt als dagcrème!

La Roche-Posay producten:

DSCF0060

EFFACLAR CRÈME:

Dan heb ik van la roche posay een crème gekregen en ik heb het weer gebruikt als dagcrème en ik vind gewoon dat het super goed hydrateert. Het is voor de vette huid en ik merk dat mijn huid minder glad werd, wel kreeg ik een best rode huid maar dit trok na 10 minuten weer weg.

Eucerin producten:

REINIGINGSGEL:

De reinigingsgel van eucerin heb ik gebruikt in de avond en ochtend en ik ben hier niet zo tevreden over. Het is met name de geur die mij heel erg tegenhoudt de reiningsgel werkt denk ik wel prima maar de geur houdt mij heel erg tegen.

CRÈME:

Hiervoor eigenlijk het zelfde verhaal de crème vond ik best fijn maar de geur hield mij tegen dus ik heb hem maar 1 keer gebruikt. Ik vind het product wel fijn maar Eucerin mag wel wat veranderen aan de geur!

Avene producten:

DSCF0056

MICELAIR WATER:

Hier ben ik heel erg enthousiast over! Ik ben echt dol op micelair water en gebruik altijd die van garnier maar deze is ook heel erg fijn. Ruikt goed, werkt goed, prima dus.

 

Dit was mijn review van de producten ik hoop dat jullie het leuk vonden en neem zeker een kijkje op hun website! Xx Tara

3 gedachten over “Skinpharma review!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s